Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Α.Σ.Π. Τ.Ε.Ι.

ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ



Η Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη λαμβάνοντας υπ΄ όψιν της την ανακοίνωση της 15ης Νοεμβρίου 2008 από τη πλευρά του ΠA.ΣO.Κ σχετικά με την παράδοση της σημαίας του Πολυτεχνείου στην Βουλή των Ελλήνων εντός των προσεχών ημερών και ως ότου συγκροτηθεί σε σώμα το Κεντρικό Συμβούλιο της Ε.Φ.Ε.Ε., τονίζει τα εξής:
Η σημαία του Πολυτεχνείου αποτελεί ύψιστο σύμβολο της Δημοκρατίας στη χώρα μας και δεν αποτελεί λάφυρο της γενιάς που κυριαρχεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο σήμερα.
Μετά το 1980 , η Π.Α.Σ.Π. λόγω αδυναμίας συγκρότησης του Κ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε. ανέλαβε ως η τότε πλειοψηφούσα Παράταξη το καθήκον της φύλαξης και ανταποκρίθηκε με απόλυτη ευθύνη στο χρέος της τα τελευταία 23 χρόνια.
Η Π.Α.Σ.Π. συνολικά είναι αυτή που έχει την ευθύνη της φύλαξης της σημαίας και όχι το ΠA.ΣO.Κ.

Η σημαία του Πολυτεχνείου αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Φοιτητικού Κινήματος και όχι μουσειακό έκθεμα προς φύλαξη ή το μέσο κατάρριψης της Μεταπολιτευτικής Περιόδου όπως κάποιοι εντέχνως προσπαθούν να παρουσιάσουν στον Ελληνικό λαό.

Η Π.Α.Σ.Π. δηλώνει πως θα περιφρουρήσει την σημαία του Πολυτεχνείου όσο αυτή βρίσκεται στην κατοχή της όπως την περιφρούρησε τόσα χρόνια και θα την παραδώσει στην πρώτη συγκρότηση του Κ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε..
Όσα χρόνια και αν περάσουν εμείς θα ακολουθούμε τον δρόμο που χαράξατε.
Για μας το Πολυτεχνείο ζει στους αγώνες του σήμερα.


Με τιμή,
Π.Α.Σ.Π. ΤΕΙ-Καλαμάτας

Δεν υπάρχουν σχόλια: