Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Άμεση πρόσληψη ιατρών.

Πρόταση τη ΠΑΣΠ ΤΕΙ Καλαμάτας για την άμεση πρόσληψη ιατρών.
Καλαμάτα,13 Φεβρουαρίου 2004

Προς το Συμβούλιο
Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας



Σύμφωνα με το προεδρικό διάταγμα Π.Δ.327/83 καθώς και το νόμο περι ανωτατοποίηση των τεχνολογικών ιδρυμάτων ,προβλέπεται η λειτουργία ιατρείων σε όλα τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά της χώρας ,καθώς και η παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε ολούς τους φοιτητές ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης ή κοινωνικής στάθμης.
Μεχρί σήμερα στο Τ.Ε.Ι.-Καλαμάτας το μόνο που ισχύει και υπάρχει είναι η αίθουσα που στεγάζεται το ιατρείο.Κανένας ιατρός δεν υπάρχει ωστέ να λειτουργήσει οπώς ακριβώς από την αρχή είχε οριστεί από το προεδρικό διάταγμα.Έως σήμερα μπορούμε να δηλώσουμε ότι το Τ.Ε.Ι. μας είναι τύχερο που δεν έχει τύχει κάποιο έκτακτο περιστατίκο.
Εμείς με μοναδίκο γνώμονα το συμφέρον του σπουδαστή για μια πλήρη και σωστή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη μέσα στις αίθουσες του Τ.Ε.Ι-Καλαμάτας.

ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ:

-Άμεση πρόσληψη δύο ιατρών (γενικών ιατρών)ώστε να καλύπτεται τόσο η πρωίνη όσο και η απογευματινή βάρδια,γιατί προφανώς προβλήματα υγείας μπορούν να ανακύψουν αν πάσα στιγμή κατα τη διάρκεια που είναι ανοικτό το Τ.Ε.Ι.
-Τη λειτουργία των ιατρείων σε καθημερινή βάση ώστε να μπορούν οι σπουδαστές επισκέπτονται τους γιατρούς καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας.
-Να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να προβλεφθούν για το άμεσο μέλλον θέσεις γιατρών και άλλων ειδικοτήτων όπως είδη συμβαίνει σε άλλα Πανεπιστήμια και Τ.Ε.Ι.


Π.Α.Σ.Π. Τ.Ε.Ι.-Καλαμάτας

Δεν υπάρχουν σχόλια: