Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Α.Σ.Π.


Τις τελευταίες μέρες βιώνουμε μια απάνθρωπη και δολοφονική επίθεση των Ισραηλινών κατά των Παλαιστινίων.Με τυφλά και ύπουλα χτυπήματα κατά του άμαχου πληθυσμού της λωρίδας της Γάζας επιχειρούν να κάμψουν το ηθικό του Παλαιστινιακού λαού.Με αστείες δικαιολογίες και με το πρόσχημα οτι χτυπούν ΄΄Παλαιστίνιους τρομοκράτες΄΄ σκοτώνουν κυρίως γυναίκες και παιδιά,βομβαρδίζουν τα αστικά κέντρα στο όνομα της ασφάλειας του κράτους του Ισραήλ.

Είναι άδικο!!Είναι άδικο ακόμα μια φορά η ιστορία στη Λωρίδα της Γάζας να γράφετε με το αίμα αθώων και μικρών παιδιών.Για ακόμα μια φορά η πολεμική μηχανή του Ισραήλ με την σύμφωνη γνώμη της Αμερικής και της Ευρωπαίκης Ένωσης σκορπούν τον τρόμο,τον πανικό,τον θάνατο στους άμαχους Παλαιστίνιους. Δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε ότι μερίδιο ευθύνης έχει και η σημερινή κυβέρνηση Καραμανλή που δεν αναγνωρίζει την κυβέρνηση των Παλαιστίνιων στη Γάζα ενώ στηρίζει τον αποκλεισμό της που κοστίζει τις ζωές σε χιλιάδες Παλαιστινίους, γυναίκες και μικρά παιδιά.

Η Π.Α.Σ.Π. ως προοδευτική και αριστερή παράταξη εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη στον για μιά ακόμα φορά δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό,εύχεται γρήγορα διακοπή των βομβαρδισμών και καλεί όλα τα προοδευτικά κινήματα του κόσμου να ενώσούν τη φωνή τους εναντίον των Σιωνιστών και των δυνάμεων που τους υποστηρίζουν.

Προτείνουμε τη συγκέντρωση φαρμάκων και το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού για την κατάθεση χρημάτων υπερ του Παλαιστινιακού λαού.




Με τιμή,


Π.Α.Σ.Π. Τ.Ε.Ι. - ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: