Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ Σ' ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ...

"Η προκαλούμενη και συνεχώς αυξανόμενη χρήση της προβοκάτσιας στην Ελλάδα, με την βοήθεια και την αλληλεγγύη των ΜΜΕ, συνεχίζεται …
Νωρίς σήμερα το πρωί, πυροβολήθηκε μια κλούβα των ΜΑΤ… Οι πρώτες δηλώσεις των υπευθύνων της Αστυνομίας, ήταν πως αυτή η κίνηση έγινε πιθανόν... μέσα από το χώρο του Πανεπιστημίου. Το πρυτανικό συμβούλιο αποφάσισε, με το δεδομένο αυτό, να χρησιμοποιήσει την άρση του Πανεπιστημιακού Ασύλου, για να εξετάσει η Αστυνομία το αν το περιστατικό αυτό έγινε από εκείνο το χώρο.
Η καλύτερη αφορμή, για να μπει η αστυνομία στο χώρο του Πανεπιστημίο και να δράσει καταλλήλως προς τα άτομα που βρίσκονται εκεί. Μετά το πλήθος βίντεο που εμφανίζουν κουκουλοφόρους να συνδιαλέγονται και να συμπράττουν με αστυνομικούς, σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, μετά από την απόδειξη ότι αυτοί που τα σπάνε δεν είναι μόνο οι "ταραξίες" αλλά και οι πληρωμένοι προβοκάτορες της κυβέρνησης, έρχεται και ένα από τα τελειωτικά χτυπήματα της ελληνικής κυβερνητικής προβοκάτσιας.
Η αστυνομία θα μπει στο χώρο του Πανεπιστημιακού Ασύλου, με την πρόφαση του πυροβολισμού της κλούβας των ΜΑΤ από τον χώρο αυτό. Μια καλή ευκαιρία για να παραγκωνιστεί η αρχική άρνηση των μελών του Πρυτανικού Συμβουλίου για άρση του ασύλου. Ποιος όμως μας λέει πως και αυτή δεν είναι μια κίνηση προβοκάτσιας ώστε να παρακαμφθεί και αυτό το εμπόδιο;
Όταν βλέπεις τους κουκουλοφόρους πλάι πλάι με τους αστυνομικούς, το μυαλό σου δεν ησυχάζει. Όταν όλοι πλέον μέσα και έξω από την Ελλάδα, μιλάνε για υποκινούμενα γεγονότα που επιταχύνουν την οικονομική κρίση και οδηγούν σε μέτρα που στόχο έχουν την κεντρικότερη διαχείριση της εξουσίας… τα κομμάτια που puzzle αρχίζουν να ταιριάζουν."

Δεν υπάρχουν σχόλια: