Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΣΠ ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΠΑΣΠ ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Τις τελευταίες μέρες στο ΤΕΙ Καλαμάτας όλοι οι φοιτητές γίναμε μάρτυρες του διασυρμού της δημόσιας παιδείας.Γίναμε μάρτυρες της καταπάτησης της διαφάνειας και της αξιοπιστίας των εξετάσεων.

Στην εξεταστική περίοδο που μόλις τελείωσε καθηγητής του ΤΕΙ Καλαμάτας που ήταν επιτηρητής σε γραπτή εξέταση μαθήματος έδωσε τις λύσεις των θεμάτων σε φοιτήτρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπόλοιπων φοιτητών.Φυσικά τίποτα δεν είναι τυχαίο.Ο εν λόγω καθηγητής που πρόσκειται στο χώρο της Ν.Δ. προσπάθησε με τον τρόπο της νοθείας όπως του έχει διδάξει η ιστορία της παράταξης του να βοηθήσει τα «δικά τους παιδιά».Προσπάθησε με την καταπάτηση των θεσμών να βοηθήσει φοιτήτρια που εργάζεται σε πολιτικό γραφείο βουλευτή της Ν.Δ. να περάσει το μάθημα.Προσπάθησε με την απάτη αυτή να αλλοιώσει τις αξία της ισονομίας στο βωμό των πολιτικών πεποιθήσεων.Φυσικά στη πορεία και η φοιτήτρια δεν ξέφυγε από την πολιτική της γραμμή υποστηρίζοντας πως έπραξε σωστά και ότι την περιμένει μια θέση στο δημόσιο για να χάνει το χρόνο της διαβάζοντας!!!

Η ΠΑΣΠ ΤΕΙ Καλαμάτας καταγγέλει το συγκεκριμένο περιστατικό και καθηγητή που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν με την συμπεριφορά του.Η ΠΑΣΠ θα σταθεί ανάχωμα σε αυτές τις λογικές και θα παλέψει για μία δημόσια δωρεάν τριτοβάθμια παιδεία που θα την διέπει η διαφάνεια και η αξιοκρατία.

Περιμένουμε και από τις άλλες παρατάξεις να συνδράμουν ώστε να αφανιστούν από το ίδρυμα μας τέτοιες πρακτικές.Θέλουμε τους φοιτητές μπροστάρηδες στους αγώνες μας.

Μετά από αυτά τα περιστατικά θα θέλαμε να δούμε τι θέση θα πάρει ο νέος υπουργός παιδείας!

Αυτή είναι η "αλλαγή" που ευαγγελιζότανε η Ν.Δ για την παιδεία ;

Αν είναι αυτή τους τη χαρίζουμε!!!

ΠΑΣΠ ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: