Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ...Η ΧΟΥΝΤΑ ΖΕΙ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ...


Τη λήξη των εργασιών της Β΄ Τακτικής Συνόδου της ΙΒ΄ Περιόδου της Βουλής, από αύριο, ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά ο Δημήτρης Σιούφας. Με τη λήξη εργασιών παραγράφονται όλες οι πιθανές ποινικές υποθέσεις υπουργών της περιόδου 2004 – 2007.

Για πρωτοφανή, προκλητική κίνηση μιλά η αντιπολίτευση.

"Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής με ενημέρωσε ότι, σήμερα το απόγευμα, υπεγράφη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια το διάταγμα λήξης των εργασιών της Β΄ Τακτικής Συνόδου της ΙΒ΄ Περιόδου της Βουλής, από αύριο 9 Μαΐου, λόγω των Ευρωεκλογών. Άμεσα ενημέρωσα τα Κόμματα περί τούτου",
δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής.

Σύμφωνα με στελέχη της αντιπολίτευσης, με την κίνηση αυτή, η κυβέρνηση παραγράφει οριστικά όλες τις γνωστές εκκρεμείς υποθέσεις, που αφορούν εμπλοκή πολιτικών προσώπων σε σκάνδαλα. Χαρακτηρίζουν πρωτοφανή τη σπουδή της κυβέρνησης να κλείσει νύχτα τη Βουλή, αιφνιδιαστικά και δεν αποκλείουν και κανένα άλλο σενάριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το κυβερνητικό στρατόπεδο, μια τέτοια σκέψη, για λήξη των εργασιών της ολομέλειας, είχε εκφράσει ο Κώστας Καραμανλής προ ολίγων εβδομάδων, σε στενό συνεργάτη του.

Σε κάθε περίπτωση, εκτιμούν, τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στην αντιπολίτευση, ότι πρόκειται για κίνηση καλά μελετημένη, αποφασισμένη από καιρό και όχι για απόφαση της στιγμής. Επίσης, συνδέουν την κίνηση με τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, την οποία έχει ορίσει ο Κώστας Καραμανλής για αύριο, στις 11 το πρωί. Αύριο, επίσης συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Αύριο, στις 5 το απόγευμα, συνεδριάζει εκτάκτως και η γραμματεία και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Για θεσμική εκτροπή, πρωτοφανή ενέργεια, που στοχεύει στη συγκάλυψη, μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Φώτης Κουβέλης.

"Η λήξη της Συνόδου της Βουλής με την έκδοση του σχετικού διατάγματος είναι πρωτοφανής ενέργεια στην πολιτική ζωή του τόπου. Το αξιόποινο πράξεων υπουργών και υφυπουργών, οι οποίες άλλωστε βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της έρευνας εξαλείφεται. Είναι προφανής η επιλογή συγκάλυψης όλων αυτών των υποθέσεων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Η πολιτική ευθύνη της κυβέρνησης είναι τεράστια. Πρόκειται για μια πρωτοφανή ενέργεια, η οποία συνιστά θεσμική εκτροπή",
αναφέρει ο Φ. Κουβέλης.

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ SIEMENS,
ΠΑΥΛΙΔΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ
ΚΑΙ MAN...
ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣΑΝ ΟΛΑ...
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: