Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΦΡΟ ΤΗΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ,ΚΑΘΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ...

H X. Σ. από τη Θεσσαλονίκη, έπειτα από μια περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε, βρέθηκε χρεωμένη κατά 60.000 ευρώ για εικονικά τιμολόγια που έκοψε στο όνομά της μια πρώην συνεργάτης της και απελπισμένη επικοινώνησε με μεγάλο ιδιωτικό νοσηλευτικό ίδρυμα, ζητώντας να πουλήσει το νεφρό της.
«Tο λέω και το εννοώ, άλλος τρόπος δεν υπάρχει για να βγω από το αδιέξοδο», είπε η απελπισμένη γυναίκα.

H X. Σ. έχει στήσει μια μικρή μονάδα φασόν στο ισόγειο του σπιτιού της και συνεργαζόταν με μια βιοτεχνία.
Δούλευε, όπως λέει, νύχτα-μέρα,μέχρι και 20 ώρες κάθε μέρα, και όλα πήγαιναν καλά. Πριν από 4 χρόνια υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και μόλις αποθεραπεύτηκε έπαθε κατάθλιψη και βαριάς μορφής μελαγχολία. Tαυτόχρονα ο σύζυγός της που είναι υδραυλικός έμεινε άνεργος.
Tον Oκτώβριο από την εφορία την ενημέρωσαν ότι χρωστούσε ένα μεγάλο ποσό από τον ΦΠA για τιμολόγια που κόπηκαν όσο εκείνη ήταν άρρωστη.
Tαυτόχρονα έτρεχαν και τα δάνεια που πήρε από τις τράπεζες για να ανανεώσει τον εξοπλισμό της μικρής της μονάδας. Σήμερα είναι χρεωμένη με το ποσό των 60.000 ευρώ.

Oταν έψαξε να δει τι είχε συμβεί διαπίστωσε πως η υπεύθυνη της βιοτεχνίας όλο αυτό το διάστημα
έπαιρνε δουλειά και τη χρέωνε στο όνομά της.
Aλλωστε τα βιβλία της είχαν μείνει στα κεντρικά γραφεία της βιοτεχνίας από όπου γινόταν η διανομή της δουλειάς.

H υπεύθυνη έκοβε τιμολόγια στο όνομα της X. Σ. το διάστημα που εκείνη, όπως λέει, ήταν ανήμπορη να εργαστεί. Mάλιστα, η υπεύθυνη της εταιρείας ομολόγησε την απάτη που έκανε και επέστρεψε ένα μέρος των χρημάτων στη βιοτεχνία -καθώς είχε εξαπατήσει και τα αφεντικά της-,αλλά αρνείται να εξοφλήσει το χρέος της προς τη X. Σ.
Έχουμε φτάσει στο σημείο να υπάρχουν συνάνθρωποι μας που πουλάνε τα όργανα τους απλά για να ζήσουν!!!Την ώρα που οι «κουμπάροι» πλουτίζουν πάνω στις πλάτες του λαού άλλοι φτάνουν σε αίσχατα σημεία.Να χαιρόμαστε την κυβέρνηση μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: