Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ



Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ καλεί τη νέα γενιά σε κινητοποίηση και μαζική συμμετοχή την Παρασκευή, 1η Μάη, στη συγκέντρωση ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ - ΕΚΑ στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει τους νέους εργαζόμενους, και όχι μόνο, αντιμέτωπους με τα μεγαλύτερα αδιέξοδα που σώρευσε η νεοφιλελεύθερη πολιτική της ΝΔ και των διεθνών ομοϊδεατών της.

Οι μαζικές απολύσεις, η καλπάζουσα ανεργία, η απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, η μείωση του εισοδήματος των εργαζομένων, η περιστολή κοινωνικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, η συρρίκνωση της παραγωγικής δομής της χώρας, αποτελούν τις σκληρές όψεις μιας ζοφερής πραγματικότητας.

Mίας κρίσης που έχει τη σφραγίδα του Κ. Καραμανλή και της κυβέρνησης του.

Ωστόσο η κυβέρνηση της ΝΔ, ζώντας στο δικό της κόσμο, αναζητά λύσεις σε νέες φοροεπιδρομές, σε νέες απορρυθμίσεις και ελαστικοποιήσεις, σε πολιτικές που διευρύνουν τις κοινωνικές και οικονομικές ανισότητες.

Όλα αυτά θα βρουν την απάντηση τους στους δρόμους.

Οι νέοι άνθρωποι θα διατρανώσουν και τη φετινή Πρωτομαγιά ότι είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης, ενάντια στις νεοφιλελεύθερες και αντιλαϊκές πολιτικές.

Οι νέοι άνθρωποι αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε το δικαίωμα μας στην εργασία, το δικαίωμά μας στην ασφάλεια, το δικαίωμά μας στη ζωή.

Όλοι στην Πλατεία Κλαυθμώνος την Παρασκευή 1η Μάη 2009.

Όλοι στη διαρκή αντιπαράθεση με τη Δεξιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: